Myymässä asuntoa?

Suunnitteletko asuntosi myyntiä?

On tärkeää valita huolellisesti, kenen välittäjän käsiin uskot omaisuutesi. Todistettavasti myyntityössään ansioitunut välittäjä saa asunnostasi paremman kauppahinnan ja sinä voit rauhassa reuntoutua kun välittäjällä on napakasti myynnin narut käsissään.

Minä teen sen näin:

  • Kuuntelen Sinua ja toiveitasi ja mukautan toimintani niihin.
  • Pidän yhteyttä sovitulla tavalla.
  • Sinun asuntosi on kaiken tekemisen pääosassa ja minun tärkein tehtäväni on poistaa myynnin esteitä ja tehdä myynti sekä osto osapuolille helpoksi ja avoimeksi tapahtumaksi.
  • Hoidan esittelyt ja yhteydenpidon tavalla, joka kuormittaa arkeasi mahdollisimman vähän. Esittelyt myös sovitaan hyvissä ajoin etukäteen.
  • Käyn läpi ja huomioin juuri Sinun asuntosi kohokohdat ja myyntivaltit. Käytän aikaa ja harkintaa miten ne tuodaan parhaiten ilmi.
  • Hinnoittelen asuntosi optimistisen realistisesti.
  • Myyntityössä olen ratkaisukeskeinen ja periksiantamaton. Asiakkaani saavat minulta tarvitsemansa ajan. En painosta ketään enkä lupaa mahdottomia.              
  • Olen selkeä ja kärsivällinen.
  • Panostan laadukkaisiin myyntikuviin ja informatiivisiin esittelyteksteihin. Myyntikuviin on mahdollista sisällyttää Drone-kuvia sekä sisätiloissa liikkuvaa kuvaa.

Tilaa maksuton arviokäynti

Arviokäynnillä käydään läpi myynnin taustatilanteesi jotta osaan suositella juuri Sinulle parasta myyntitapaa ja saat perustellun hinta-arvion asunnostasi. Kerron myynti -ja markkinointisuunnitelmani joiden avulla saavutamme parhaan mahdollisen myyntihinnan.

Välityspalvelun hinnasta ja sen sisällöstä sovitaan aina erikseen jokaisen kohteen erityispiirteet ja markkinatilanne huomioiden. Maksat palvelustani ainoastaan, kun toimeksianto johtaa asuntokauppaan.

Hinnasto

Välityspalkkio sovitaan aina tapauskohtaisesti arvioiden työn suorittamiseen käytettävä työpanos.

Suuntaa-antava välityspalkkiohinnasto:

Myyntitoimeksiannosta 2,8% + Alv 24% (velattomasta kauppahinnasta)

On myös mahdollista sopia kiinteä välityspalkkio halutessasi.

Minimipalkkio 3500€ (sis. Alv)

Sovitun välityspalkkion lisäksi peritään kohteen markkinointikustannukset.

Kirjallinen arviolausunto osakehuoneistosta alk. 500€ (sis. Alv), kiinteistöstä alk. 1000€ (sis. Alv) . Mikäli huoneisto/kiinteistö myydään kauttani 6 kk sisällä arviosta, vähennetään arvion hinta välityspalkkiosta.

Pelkkä välittäjän tekemä kauppakirja sopimuksen mukaan kauppakirjan laajuus huomioiden.